خرما ال مهتری

خرما ال مهتریخرما ال مهتری(All mehtary dat): درختان نخل داراي گونه‌ها و ارقام مختلفي هستند كه هر نمونه در زمان خاصي از فصل تابستان و حتي اواخر بهار محصولات آنها رسيده مي‌شود. آل مهتري نمونه‌اي از خرماست كه محصول آن زودتر از همه ارقام يعني همزمان با آخرين نفس‌هاي فصل بهار یعنی خردادماه به بازار عرضه مي‌شود.

خرما ال مهتری از ارقام زودرس منطقه بندر عباس است وشهرستان میناب مهم ترین مناطق کشت خرما دراستان هرمزگان می باشد که رتبه اول در تولید وبرداشت خرما دراین استان را داراست.

ویژگی های خرما ال مهتری: این نوع خرما نسبتاً کوچک وکشیده است و قسمت اعظم میوه را هسته اشغال کرده است .رنگ آن زرد و قهوه ای روشن است وجز خرماهای تر ودارای شیره می باشد.خرماآل‌مهتری نوعی از خرما است که زودتر از بقیه ارقام در اواخر خرداد می‌رسد. زمانی که هنوز هیچ رطبی خارک هم نشده است.

مزیت های تولید این محصول  تازه خوری ونوبرانه بودن آن است که سبب افزایش قیمت وارزش اقتصادی آن شده است  .ال مهتری به صورت رطب ،خرما ، شیره خرما ، سرکه خرما وانواع قرآورده های خرما قابل استفاده می باشد