صادرات خرمای پیارم

صادرات خرمای پیارم  از بیشترین محصولات صادراتی کیمیا رز میباشد ،چرا که خرمای پیارم خوشمزه ترین و مرغوب ترین انواع خرما میباشد که شرایط نگهداری آن به علت نیمه خشک بودن آن بسیار آسان و میتواند طولانی مدت باشد.

خواص خرما پیارمپیارمpiarom or pyaromخرما نام یکی از انواع خرماهایی است که در استان هرمزگان در جنوب ایران کشت می‌شود. این خرما که از کیفیت بسیار عالی برخوردار است در در شهرستان حاجی آباد برداشت می‌شود. رقم پیارم از نوع تجاری و درجه یک بوده که به دلیل کیفیت مناسب و بازارپسندی یک رقم خاص صادراتی محسوب می‌شود. این محصول تاکنون به خوبی توانسته توجه بازارهای جهانی را به خود جلب نماید.پوست نازک این خرما به رنگ قهوه‌ای تیره و با توجه به اینکه گوشت و پوست آن کاملاً به یکدیگر چسبیده‌اند، ظاهری زیبا و مطلوب دارد و فرایند شستشوی آن نیز به صورت کامل صورت می‌گیرد و با توجه به اینکه عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز می‌باشد به راحتی و سرعت در سوخت‌وساز بدن استفاده شده و کسانی که یک بار این خرما را مصرف کرده‌اند به خاطر طعم بسیار خوب و ظاهر مطلوب و سایر خواص غذایی آن معمولاً مصرف کننده دائمی این خرما می‌شوند.

خواص خرمای پیارم:خرمای پیارم سرشار از مواد قندی، پروتیینی و سایر مواد معدنی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل تحمل زیاد نخل آن در برابر شوری، در سطح وسیعی از باغات حاجی آباد کشت شده‌است. روستاهای برآفتاب، دهستان پایین وبالا، نیزار، درآگاه، گهکم، گنج و… در شهرستان حاجی آباد از نقاط عمدهٔ تولید خرمای پیارم هستند. برداشت این خرمااز اول شهریور ماه آغاز شده و تا آخر آبان‌ماه ادامه دارد. نحوه کاشت درخت خرمای پیارم: این نوع خرما با کاشت پاجوش آن که در حاجی اباد به آن فسیل(به فتح ف)می گویندتکثیر می شود.و نحوه آن به این صورت است که فسیل هایی را که به تنه درخت مادر چسبیده اند توسط یک استادکار با ابزاری مانند دیلم بادقت وحساسیت خاصی از تنه درخت مادر جدا می کنند به نحوی که به فسیل و مادر آن اسیب جدی وارد نشودچراکه محل اتصال فسیل با درخت مادر یک ریشه تغذیه ای است که درواقع همان وظیفه ناف در پستانداران را انجام می دهد، سپس هریک از فسیل ها را دریک چاله قرار داده واطراف آنرا با خاک نرم پر می کنند،بعد فسیل تازه کاشته شده راآبیاری می کنند

پاسخ دهید